Liity sinäkin tyytyväisten Exuviance asiakkaiden joukkoon!

Exuviancen takana on maailman johtavien ihonhoitoalan tutkijoiden, professoreiden tri Van Scottin ja tri Yun tutkimustyö Princetonissa USA:ssa. Exuviancen tuotteet perustuvat uuden molekyylin, G-4, löytöön. Exuviancen ihonhoitotuotteiden avulla saat upeita tuloksia edullisesti. Melkein kaikki tuotteet maksavat alle 50 euroa. Exuviancella on todella tehokkaita tuotteita aknen, ruusufinnin, ryppyjen ja pigmenttimuutosten hoitoon.

Taustaa

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Juuri Exuviance keksi alfahydroksihappoa (AHA) hyväksikäyttävän tekniikan. Useat kosmetiikkayritykset, kuten esim. L’Oréal, Avon, Estée Lauder, Elizabeth Arden, Md-formulation ja Murad, ”vuokraavat” yrityksen patentteja. Exuviance on tuonut markkinoille aivan uuden sukupolven AHA:ta käyttämällä ainutlaatuista polyhydroksihappoa ( PHA), joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA on ihollesi kehitetty mullistava keksintö, jota on ainoastaan Exuviance-tuotteissa.

 

                      

Exuviance vaikuttaa tehokkaasti

Koska Exuviance on lääketieteellinen yritys, kyseessä eivät ole mitkään ”ihmekonstit”. Kaikki on tieteellisesti kehitettyä ja todettua, turvallista ja tehokasta. Tuloksien takana ei piile ratkaisevassa määrin AHA-hapon vaikutus. Päinvastoin liian vahvalla hapolla saattaa olla negatiivinen vaikutus. Tulokset syntyvät Exuviancen hellävaraisten happojen yhdistelmästä. Jopa herkkäihoiset henkilöt voivat käyttää tuotetta ja saada erinomaisia tuloksia. Eikä iho kuivu PHA:n käytöstä niin kuin useimmista muista markkinoilla olevista AHA-tuotteista. Lisäksi päivätuotteissa on aurinkosuojakerroin 15, joka suojaa ihoa jatkuvasti vahingoittavilta vaarallisilta UV-säteiltä.

Säilytä ihosi kimmoisuus ja nuorekkuus Exuviance tuotteiden ja hoitojen avulla. Exuviance on ratkaisu myös moniin iho-ongelmiin, joita pidettiin aiemmin ”mahdottomina”!

Exuviance vaikuttaa tehokkaasti:

 • ihon vanhenemisen ensimerkkeihin
 • ryppyihin
 • akneen
 • epäpuhtaaseen ihoon
 • pigmenttiongelmiin
 • kuivan tai herkkä ihon hoitoon
 • akne rosaceaan (ruusufinni)

Miten Exuviance vaikuttaa ihoosi?

Exuviance parantaa ihon ulkonäköä seuraavilla tavoilla: iholle kertyy kuolleita ihosoluja epidermiksestä eli ihon pintakerroksesta ja nämä solut jäävät iholle. Siksi iho näyttää kuivalta ja samealta. Ihon pintakerrokseen nousevat uudet ihosolut eivät pääse kuolleiden ihosolujen muodostaman vahvan kerroksen läpi pinnalle. Exuviance pehmentää ja irrottaa kuolleen ihokerroksen, jolloin uudet solut pääsevät esiin. Näin iho näyttää tasaisemmalta ja nuoremmalta.

Exuviance antaa iholle myös kosteutta, mikä tekee ihosta pehmeän ja sileän. Näistä syistä iho saattaa hilseillä näkyvästi, kun Exuviance Skin Care-ihonhoitotuotesarjan käyttö aloitetaan. Hilseily alkaa tavallisesti ensimmäisten kahden viikon aikana ja sitä saattaa kestää kaksi viikkoa. Reaktio on täysin normaali, ja se on merkki kuolleiden ihosolujen muodostaman pintakerroksen aikaisempaa paremmasta kuoriutumisesta. Jos muutos aiheuttaa ihon ärsyyntymistä, käytä Exuviance-tuotteita harvemmin, joko kerran päivässä kahden kerran sijaan tai vain joka toinen päivä. Palaa täydelliseen käyttötapaan sitten, kun iho taas kestää sen.

AKNEN JA EPÄPUHTAUKSIEN HOITO

Hud genomskärning vid acne

Kehon hormonitasapaino, talineritys, kuolleiden ihosolujen poistuminen ja aknebakteerin kasvu vaihtelevat eri ihmisillä ja eri elämänvaiheissa. Ongelmia voidaan lievittää ja ihon ulkonäköä parantaa erityyppisillä hoidoilla ja tuotteilla. Vaikean tai keskivaikean aknen hoito voi vaatia reseptilääkkeitä. Esimerkiksi antibiootit vähentävät bakteerikasvua, ja lääkkeillä voidaan myös ehkäistä talineritystä tai vaikuttaa hormonitoimintaan. Monilla lääkkeillä on kuitenkin sivuvaikutuksia, eikä niitä voi käyttää jatkuvasti. Lisäksi ongelmat voivat uusia hoitojakson jälkeen.

Säännöllisellä päivittäisellä ihonhoidolla voidaan vähentää ongelmia. Yhdessä hoitolahoitojen kanssa ne tuottavat hyviä ja pysyviä tuloksia. Ihoterapeutti poistaa kuolleet ihosolut huokosista ja suorittaa syväpuhdistuksen, joka ehkäisee uusien näppyjen syntymistä. AHA-happo (alfahydroksihappo) on ammattilaishoidoissa käytetty tutkittu ainesosa, joka hoitaa tehokkaasti aknea ja epäpuhtauksia. AHA kuorii ihoa hellävaraisesti ja poistaa tukoksia, jotka aiheuttavat aknea. Jotkin AHA-hapot liuottavat myös rasvaa, mikä poistaa liiallista talia. AHA vähentää laajentuneiden huokosten näkymistä ja esimerkiksi aknesta johtuvia pigmenttihäiriöitä. Lisäksi uuden sukupolven AHA-hapoilla on kosteuttava vaikutus, mikä on tärkeää myös akneiholle.

VINKKEJÄ

 • Käytä mietoa, saippuatonta puhdistusainetta, joka ei kuivata tai ärsytä ihoa. Käytä sitä aamulla ja illalla. Monet luulevat aknen johtuvan liasta ja pesevät ihoa liian usein tai liian voimakkailla tuotteilla. Liiallinen puhdistaminen ärsyttää ihoa ja aiheuttaa ongelmia.
 • Käytä ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät tieteellisesti tutkittuja aineisosia. AHA/PHA, salisyylihappo ja A-vitamiini ovat esimerkkejä tunnetuista ainesosista, jotka hoitavat aknea tehokkaasti. Jatka ihonhoito-ohjelmaa, vaikka iho tulisi parempaan kuntoon, jotta ongelmat eivät uusiudu. Ihonhoitotuote ei paranna aknea, vaan lievittää sen oireita.
 • Käytä vain yhtä tuotesarjaa ja ole kärsivällinen. Tuloksien saaminen voi kestää, mutta kärsivällisyys palkitaan. Jos ihonhoito lyödään laimin, tuloksia ei saavuteta tai niiden saamiseen kuluu enemmän aikaa. Eri tuotteita ei kannatta käyttää yhtä aikaa: tulokset voivat olla huonoja.
 • Älä puristele finnejä tai ihomatoja, sillä se voi pahentaa tulehdusta tai aiheuttaa arven. Hoitolassa ihomadot poistetaan tehokkaasti ja hygieenisesti.

Rosacean hoito ja ehkäisy

Rosaceasta kärsivät kaipaavat apua. Useimmat ovat kokeilleet erilaisia ihonhoitotuotteita ja hoitoja, jotka ovat aiheuttaneet sivuvaikutuksia. Monesti rosaceaan määrätään joko voide- tai tablettimuotoisia antibiootteja, jotka auttavat jonkin verran, vaikka rosacea ei ensisijaisesti johdukaan bakteereista. Antibioottihoito on usein pitkäkestoinen, ja antibioottien vastustuskyvyn lisääntyminen on lisännyt muiden hoitomuotojen tarvetta. Lääkärit voivat määrätä useita eri reseptipohjaisia voiteita. Lääkkeille on yhteistä se, että ne vaikuttavat tulehdusta lieventävästi.

Ihotautilääkäri voi myös käsitellä laajentuneita pintaverisuonia laserilla. Hellävaraisilla hedelmähapoilla tehdyt hoidot ovat osoittautuneet tehokkaiksi. Ne vähentävät punoitusta ja parantavat ihon ulkonäköä. Rosaceaa ei voi parantaa, mutta ihon ulkonäköön voi vaikuttaa oikeilla ihonhoitotuotteilla ja käsittelyillä, jolloin ongelma ei häiritse niin paljon. Väärät ihonhoito- ja meikkituotteet pahentavat tilannetta. Jos epäilee kärsivänsä rosaceasta, pitää kääntyä lääkärin puoleen. Sen jälkeen ihoterapeutti tai ihotautilääkäri suosittelee sopivia hoitolahoitoja ja kotihoitotuotteita. On myös tärkeä kuunnella kehoaan ja välttää sellaista, mikä vaikuttaa ihoon kielteisesti. Tämä on hyvin yksilöllistä.

Lue lisää http://www.exuviance.fi

 

EXUVIANCE PROFESSIONAL HOIDOT

 

Exuviance kirkastava ja uudistava pikahoito 60 €

-sisältää hapotuksen kasvoille PHA- tai AHA -hapolla/Purifying Clay Masque ja kultanaamion

 

Exuviance syväpuhdistava ja uudistava erikoiskasvohoito 87 €

-sisältää hapotuksen kasvoille ja kaulalle  PHA- tai AHA -hapolla/Purifying Clay -Masque, mekaaninen puhdistus ja erikoisnaamio ihon tarpeiden mukaan

 

Exuviance syväpuhdistava, uudistava ja pehmittävä erikoiskasvohoito 105 €

-sisältää hapotuksen kasvoille, kaulalle ja decoltelle PHA- tai AHA -hapolla/Purifying Clay -Masque, mekaaninen puhdistus, hieronta kasvot, kaula ja decolte ja erikoisnaamio ihon tarpeiden mukaan