Jadessa Oulun keskustan Cambridge Ohjelman valmennuspiste

 

 Lisätietoa Cambridge Valmentaja Marja-Tertun henkilökohtaisilla Cambridge-sivuilla ja ajankohtaista tietoa Facebooksivuilla.

Valmentaja Marja-Terttu Pulkkinen

 

Valmennuspisteet:

Keskusta & Jääli


-Isokatu 28, as. 5, 2.krs (uutta keskustan Tokmannia vastapäätä)

       -Raivaajankuja 6, 90940 Jääli (Välikylä)

 

 

Valmennus ja tuotemyynti vain ajanvarauksella!

Keskusta ja Jääli 050-592 6560.

Huom! Keskustan toimipisteessä myös 24h nettiajanvarus

VARAA AIKA

(En pysty aina heti vastaamaan puhelimeen, joten jätä mieluiten yhteydenottopyyntö tekstiviestillä tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Virallisiin ravintosuosituksiin pohjautuva Cambridge Ohjelman taso-ohjelma & hyvänmakuiset, monipuoliset ja turvalliset painonhallintatuotteet tarjoavat sinulle loistavan keinoin pudottaa onnistuneesti painoa, toteuttaa ruokaremontti ja oppia painonhallinnan keinoja. Valmennus eli sinun oma henkilökohtainen valmentaja tukemassa ja neuvomassa on asia, joka erottaa meidät muista! Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni. Kun olet tehnyt päätöksen ja motivoitunut muuttamaan elämäntapojasi, olen ilolla tukemassa sinua matkan varrella.  Tee hyvä päätös terveyttäsi ajatellen ottamalla painosi hallintaan. Ota rohkeasti yhteyttä & nähdään pian."

 

Terveisin Cambridge Valmentaja Marja-Terttu Pulkkinen

                                                 Cambridge ikonit trappa.etusivu thumbnail 92x109Cambridge ikonit bestick.etusivu thumbnail 92x109Cambridge ikonit visselpipa.etusivu thumbnail 92x109