alasivukuva2.jpg

Ajankohtaista

Uutuus IPL Valoimpulssihoidot Jadessa - Let there be light!

 

Tummien ja vaaleiden ihokarvojen pysyvään poistoon tarkoitetut Adena IPL valoimpulssihoidot

Valon tuottama lämpöenergia tuhoaa ihokarvatupen ihokarvan aktiivisessa vaiheessa. Kun ihokarvatuppi on tuhottu, ihokarva ei enää kasva takaisin. Vaaleiden ihokarvojen poistossa hintaa tulee sokerointilisäys hoitoalueesta riipuen.

Hoidot aloitetaan aina ilmaisella konsultaatiolla, jonka yhteydessä tehdään testiväläytys hoidettavalle alueelle. Testin jälkeen hoito voidaan aloittaa 30 min - 3h jälkeen ihotyypistä riippuen.

Hoidon kontraindikaatioita ovat epilepsia, sydämentahdistin, metalli-implantit hoidettavalla aluella, valoherkkien tuotteiden käyttö viikko ennen hoitoa (itseruskettava, solarium & suihkurusketus jne.), aurinkoloma neljä viikkon sisällä hoidosta tai viikko-kaksi jälkeen, tatuoinnit, psoriaksis ja raskaus. Jos käytössä on lääkitys, vaaditaan lääkäriltä lupa (poikkeuksena parasetamoli, aspiriini, ehkäisypillerit). Kannattaa aina kysyä lääkäriltä lupa, jos ei ole varma valoimpulssihoidon sopivuudesta.

 

 

 

 

Kauniina kevääseen

Päivät ovat pidentyneet ja valon määrä lisääntyy entisestään. On aika kääntää katseet tulevaan kesään ja samalla kiinnittää huomiota ihon hoitoon kylmän talven jälkeen.

Lue lisää: Kauniina kevääseen

IHO VALMIINA KYLMYYTEEN JA TUISKUIHIN

 

Kosteuttava uutuus ExuvianceltaExuviance Deep Hydration Treatment

Deep Hydration Treatment

Syvävaikutteinen ja kosteuttava kasvonaamio. Vahvistaa ihon suojamekanismia.

 

Talvi kaikessa ihanuudessaan asettaa omat haasteensa ihon hoitoon. Lämpötilavaihtelut, pakkanen, tuulen purevuus sekä kuiva huoneilma kuivattavat ja rasittavat ihoa eritoten kasvoilla.
Jo ennestään kuiva, ohut ja herkkä iho on erityisen altis rasittumaan ja vaurioitumaan suojaamattomana talven tuivertaessa. Mistä tämä sitten johtuu?

Lue lisää: IHO VALMIINA KYLMYYTEEN JA TUISKUIHIN
kuvanosto2.jpg

Opiskelijat

Voimassa olevalla opiskelijakortilla -10 % alennus hoidoista ma-to klo 10 – 14.00 välillä.